Emma Marrone: Luider dan ooit maakt haar stem ons land gek

  • door
Emma Marrone

We maken de balans op, want de laatste tijd is hij, ondanks zichzelf, een van de gezichten in het roze van de zaak: laten we het hebben over Emma Marrone, die zeker geen presentaties nodig heeft.

De winnaar van het Sanremo-festival dit jaar met het nummer “Het is niet de hel”, zij die altijd voor roddel is gevlucht en momenteel ook probeert te voorkomen dat ze over haar privéleven babbelt, het leven als een normaal meisje onder ogen ziet en als zodanig wil worden overwogen.

Met het enige verschil dat de stadions in heel Italië vult en hordes fans aantrekt die betoverd worden door de krachtige stembanden.

De resultaten die hij tot nu toe heeft behaald met zijn “I will be free tour”, die hij door Italië brengt. Luider dan ooit maakt haar stem ons land gek, ze stelt iedereen definitief gerust over de perfecte gezondheid van haar stembanden: sommige geruchten deden denken aan een mogelijk probleem met de stem van de zanger, maar ze ontkende het. ‘Ik heb een heel schorre stem, maar die maakt deel uit van mij.

Ik kwam erachter door naar de dokter te gaan. Het is echt mijn natuurlijke kras. Met mij gaat het goed. Ik zing en zing zolang God het wil. ‘ Wraak ZELFS IN LIEFDE Echt stoere meid, je moet het toegeven! In haar leven is er echter niet alleen muziek en misschien komt de tijd dat ze wraak wil nemen op liefdesgebied: in feite werd de blondine uit Toscane en Salento in Napels gezien in het gezelschap van een mysterieuze metgezel. Telefoon kopen kan hier ook.

De identiteit van de jongen – groot, donker, met een onverzorgde baard – is onbekend, ook omdat hij een pet droeg die over zijn gezicht was verlaagd, misschien om te voorkomen dat hij werd herkend.

Van haar kant geeft Marrone niet om paparazzi die klaar zijn om haar privémomenten vast te leggen: de twee roosteren vrolijk en mals met een glas rode wijn in de hand.

Wat vieren ze ?! Misschien Emma’s geweldige optredens op het podium … Maar we herinneren ons allemaal dat Emma had voorgesteld om een ​​persoon in het hart te hebben, ook al was ze nog niet zeker van het gevoel: ‘Er is iemand die mijn hart doet kloppen. Ik heb geen relatie en ik weet nog steeds niet of het liefde is, maar ik voel de koude rillingen, de vonken, de emoties.

Ik ben het weer, ik ben Emma en ik leef. ‘ Ze had het verklaard, ze was klaar om weer verliefd te worden na de pijn en teleurstelling van Stefano De Martino’s verraad. In het begin was het moeilijk geweest, ze had zelf toegegeven dat het verlaten van een ander haar veiligheid had weggenomen, waardoor het vermoeden ontstond dat ze niet geschikt was, dat ze iets minder had dan haar rivaal. Het was niet genoeg dat De Martino de voorkeur had gegeven aan Belen Rodriguez, nu ook de langverwachte zwangerschap van het paar.

Maar Emma is een fenomeen en voor haar is het allemaal verleden tijd: zodra dit verhaal definitief is gearchiveerd, denkt ze aan de toekomst: “Ik heb vertrouwen in mezelf en ik voel me gelukkig, ik ben van niemand afhankelijk.”

Of je nu op zoek bent naar een koffiemachine of een inductie kookplaat, het is altijd feest.

Ze wordt in de watten gelegd door haar familie, die haar altijd heeft gesteund en met wie ze heel hecht is, en omringt zich met historische vrienden die haar na haar succes niet in de steek hebben gelaten. Genegenheid en muziek zijn de fundamentele componenten van haar bestaan ​​en ze reflecteert ook op haar groeipad: misschien kan ze aan een carrière als platenproducent beginnen en waarom geen moeder worden. Verre van het idee van een bruiloft sluit het moederschap niet uit: ‘Ik zou graag een zoon willen.

Ik zal het zeker hebben. Ze zal een mooie vrouw zijn en zal zingen zoals ik. ” Zoveel projecten, zoveel ideeën voor het hoofd zoals al haar leeftijdsgenoten: op 28-jarige leeftijd is Emma beroemd en gewaardeerd en heeft ze zoveel groeimogelijkheden voor zich. ZO VEEL MOED EN BEPALING

Natuurlijk, voor een meisje dat een echt en traditioneel leven wil, mag het niet gemakkelijk zijn om zo snel in de wereld van entertainment te worden gegooid: de mediadruk, de roddels die onvermijdelijk rond een bekend gezicht groeien, de verwachtingen van de mensen. Een gewicht dat vaak de zenuwen kan overweldigen en vernietigen, maar Marrone heeft laten zien dat ze met moed en vastberadenheid dagelijkse problemen aankan. ‘Hoe reageer ik op het feit dat iedereen mijn eigen zaken doet? Als ze dat deden, kan het me niets schelen, ik heb niets te zeggen, ik laat de anderen praten.

Dus ik heb het op mijn huid getatoeëerd. Ik neuk het, in het Frans ‘Je m’en fous’. In het Frans, eleganter! Smaak, praat, het kan me niet schelen. Ik ben een artiest en ik hoop mijn werk goed te doen: al het andere is verveling. ” • EEN ZEER PII-LOOK) ‘AGRESSIEF Het zou zijn gebrek aan interesse zijn geweest in de vaak manische aandacht die constant lijdt om haar meer te laten durven: uiteindelijk leek haar blik agressiever en sensueler, zonder echter in vulgariteit te vervallen.

Een minder jonge Emma en meer vrouw die misschien de kijker en de spion de wens wil overbrengen om het leven op een nieuwe, meer volwassen manier onder ogen te zien. Dus maakte hij van de gelegenheid gebruik om tijdens de “I will be free tour” zijn nieuwe imago aan de fans en de wereld aan te bieden: kleine vrouwen groeien op, het is te denken haar in deze nieuwe gedaante aan te kijken.

Verder zijn er veel beddenwinkels zoals Beter Bed. Ook Lokproefslapen is er één van.

Sterker nog, de kleding van de zanger heeft veranderingen ondergaan die steeds gewaagder en sensueler zijn geworden: misschien heeft Emma nu een nieuwe betekenis van vrouwelijkheid ontdekt en heeft ze besloten ‘het een stem te geven’.

Of het zou deze nieuwe, veronderstelde liefde met de charmante mysterieuze jongen kunnen zijn om haar anders te laten voelen: de wens om zichzelf op een andere manier lief te hebben en te waarderen, om ook die intieme kant van zichzelf te bieden die al haar vrouwzijn verzamelt. In dit alles is ze erin geslaagd het fundamentele aspect van het hele verhaal over te brengen dat haar tot nu toe in het middelpunt van de roddels heeft gezien: haar verlangen om opnieuw te beginnen, de teugels van haar leven in handen te nemen, om opnieuw te glimlachen. Kortom, Emma beweert zichzelf te zijn: alleen, maar heel sterk zichzelf.