Honeywell airco kopen? De beste van 2020!

  • door
Honeywell airco

Op zoek naar een Honeywell airco? Dan is er een hoop keuze. Daarbij willen we je graag helpen. Hierboven op de foto zie je een mobiele airco van Honeywell én een ventilator van het merk. Toch lijken ze qua uitstraling veel op elkaar, maar ze zijn niet hetzelfde. Op deze pagina gaan we daar verder op in. Ook vind je de beste Honeywell airco’s van 2020 onder elkaar. Zo weet je na het bekijken van deze pagina precies welke je wilt kopen! Alvast veel plezier met jouw nieuwe mobiele airco.

Beste Honeywell airco 2020

De beste Honeywell airco is de MN12CES. Dit is de beste omdat deze het best is beoordeeld door de consument. Daarnaast is deze het beste verkocht. Dit maakt de Honeywell MN12CES de beste van 2020.

MN12CES

beste honeywell airco

Er zitten handige functies op. Zo kun je met de timer precies het aantal uren aangeven dat je ‘m wilt laten starten of stoppen. Ook zit er een ontvochtigingsfunctie op. Hiermee houd je de luchtvochtigheid op een juist niveau.

Het geluidsniveau van de beste Honeywell airco is wel wat hoog: 65 dB. Dit is hoger dan bij vergelijkbare apparaten zoals de Fuave.

Ben je benieuwd naar wat deze mobiele airco van Honeywell allemaal kan? Bekijk dan ook de volledige MN12CES review. Hierdoor weet je precies: waar je ‘m kunt kopen, wat deze allemaal kan én waar je op moet letten.

Verschil tussen een Honeywell airco en ventilator

Verschil airco ventilator Honeywell

Naast de verrijdbare airconditioners van Honeywell, zijn er ook goedkopere alternatieven zoals de ventilatoren. Hiermee koel je de ruimte waarin je bent niet hetzelfde af als met een airco. Daarom is het belangrijk het verschil te weten: zo koop je nooit de verkeerde.

Wat is het verschil?

Een airconditioner kan de temperatuur met meer dan 10 graden naar beneden halen. Dit komt door de koelvloeistof die in de airco aanwezig is. Hierdoor kan de lucht een flink lagere temperatuur bereiken en vervolgens worden uitgeblazen.

Bij een ventilator van het merk Honeywell heb je op het oog misschien eenzelfde product. Maar een ventilator kan niet ontvochtigen. Daarnaast kan een ventilator ook zeker geen ruimte tot 10 graden naar beneden koelen. Wanneer je dus een ventilator koopt, hoef je niet te rekenen op een woonkamer met 16 graden in de zomer. Een ventilator verplaatst lucht, niet verkoelt. Een mobiele airco wel.

Waar kopen?

Een Honeywell ventilator of airco kun je in Nederland bij verschillende webshops kopen. Zo koop je onder andere bij Coolblue of Bol.com. Ook Amazon is in 2020 deel van de partij. Helaas hebben ze daar op het moment van schrijven geen Honeywell airco’s. Wie weet komen er in de toekomst nog bij!

Ook heb je bij de twee grootste Nederlandse electronica webwinkels ventilatoren van het merk te koop. Wil je precies weten waar je ze kunt kopen? Bekijk dan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Welke Honeywell airco kopen?

Bekijk hier een overzicht van de beste van 2020.

Wat kost een airco van Honeywell?

Bekijk op deze pagina een overzicht van de prijzen.

Waar Honeywell ventilator of airco kopen?

In Nederland zijn er verschillende webshops waar je deze apparaten kunt aanschaffen. Bekijk hier een overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *